Individueel gesprek

 

Ontmoeten,

 

met als doel leren

 

ont-moeten

.

  Dé ontdekking

Op geboren-worden na is Zelfrealisatie zo'n beetje de grootste ontdekking die je in je leven kunt doen. Maar daar rondomheen bevindt zich een complex krachtenspel, dat enerzijds je probeert te helpen, maar vaak ook grote weerstand biedt, afleiding voorschotelt en illusies opwerpt. Voor vrijwel elke werkelijk geïnteresseerde is het daarom nodig om specifieke aanwijzingen te ontvangen. Het precieze verloop van het proces is onvoorspelbaar, afhankelijk van je aard en de ballast die in de loop van je leven hebt opgepikt. In een individueel gesprek kunnen blokkades worden onderzocht en doorzien. Er zijn fases waarin bepaalde zaken getraind kunnen worden, maar verderop weer helemaal moeten worden losgelaten. Soms helpt het om je hart te luchten, of om te horen waar je staat. Het doel is niet om veel informatie over te dragen, maar om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk je eigen innerlijke hulpbron ontdekt (die je had toegedekt, hihi).

 

 

  Bereidheid

Wilskracht en bereidheid om te ontdekken wie je bent, zijn vaak beperkt. En dat is prima. In feite ga jij daar ook niet over, maar het kan handig zijn te weten hoe het zit. Misschien vallen er nog nieuwe dingen te beleven of ontwikkelen "als persoon", en wil je het daarbij houden. Of door nieuwe inzichten en levenservaring groeit je bereidheid. Ook prima. Dus gesprekken kunnen nuttig zijn voor het in kaart brengen van capaciteiten en grenzen.

 

  Stilte

Soms kan stilte een manier van 'spreken' zijn, waarbij non-verbaal wordt overgedragen hoe verwarrende gedachten los te laten, zodat vertrouwen en herkenning van eigen intuïtie en wijsheid groeien.

   Aanvragen

Laat door middel van een email naar info@zijnsbesef.nl

(of door een bericht te schrijven op de contact pagina)

in het kort weten waarom je een gesprek zou willen,

en op welke tijden het uitkomt.

  Bevestiging

Ik stuur binnen en paar dagen een antwoord,

met desgewenst tijd en naam van de ruimte.

Als je onverhoopt verhinderd bent, laat het

even weten.  Wandelgesprek

 

Ook een gezamelijke wandeling is mogelijk. Zie omgeving.

 

 

  Meerdere sessies

 

Voor wie flink aan de weg wil spijkeren is het soms mogelijk om meerder sessies te plannen, op aaneengesloten dagen.

 

 


  Locatie

  

Doorn (Utrecht) zie: Locatie-pagina

 

 

 

  Overnachting

 

Voor wie van ver komt, of voor wie voor/tussen/na sessies rust wil, zijn er soms hotelkamers beschikbaar. Zie overnachting.

 

 


  Kosten

 

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

 

BIJSLUITER: Bezoek van deze site kan ongewenste bijwerkingen hebben. Geliefde aannames kunnen losrammelen, waardoor het psychologische immuunsysteem wordt aangetast en onverbloemde Realiteit kan binnendringen. Angst, onrust en verwarring zijn tijdelijke ontwenningsverschijnselen van de aandoening "persoonlijkheid", waarna onherstelbaar verlies kan optreden van geloof in zorgen, egoïsme en afgescheidenheid. Neem in geval van heftige bijwerking contact op.